tisdag 15 september 2009

FRÅGOR .

Hej !
Här har jag lite frågor jag ska svara på.

Hur trivs du nu på din nya skola? : Jag trivs bra, fast jag vill ändå tillbaka dit, fast inte för hela året. Men kanske i några dagar, och se hur det känns. Då ser man vilken skola men känner sig bäst i . Men denna känns lite konstigare . För man går i trappor, och det gjorde man inte i den gamla skolan. Man behövde heller inte gå ut, för att gå till matsalen. Man hade allting på plats .
Och det är kul och se hur dom andra har på sin skola.

Vad tycker du om jobbet på byteatern?: Det är jättekul, kul att vi ska ha en föreställning för olika personer. Det är roligt jobb på ett annat sätt. Vi jobbar om hur människorna blev till. Och då behöver man inte sitta vid böcker hela tiden. Utan man kan göra det på ett lite roligare sätt. Det är också intressant att få jobba om sådant.

Vad skulle du vilja lära dig eller jobba med i höst? : Jag skulle vilja bli mer duktig på engelska, det är kul och prata det. Men jag skulle vilja lära mig lite mer om alla huvudstäderna i Europa Och göra allt på en plansch. Och man kan också visa upp det för föräldrarna som vi gjorde när vi jobbade om dinosaurierna i 3an eller 4an.

Hösten är snart här. Vad tycker du om hösten? : Hösten är lite tråkig, för man måste sätta på sig jackor och ha på sig så tjocka kläder. För på sommaren kan man bara gå ut i linne och shorts Det kan man ju liksom inte nu på hösten. Men det är ändå kul att slänga sig i löven. hehe :) . Men det är så fina löv ute. och fint på kvällarna när det blir mörkare, när man ser lamporna lysa i husen. Det är mer färger. Fast det är lika fint under de andra årstiderna.



Här fick ni reda på vad jag tycker om några .
Ha det bra . Hejdå :) !

Inga kommentarer: